Financieringen

Uw nieuwe auto financieren?

Direct rijplezier, zonder eerst lang te sparen? Dan is een financieringsoplossing op maat de oplossing voor u. Zo houdt u zelfs geld over voor overige wensen.

Wij bij Ben Voets werken samen met diverse financiering instellingen en regelen voor u de best passende oplossing . Met een financiering van Ben Voets verzekert u zich van zowel een goed product als van een snelle en probleemloze ondersteuning. Alles regelt u onder één dak. Santander combineert hoge kwaliteit met lage kosten en professionele kennis met persoonlijke aandacht, ongeacht welke financiering u kiest.

De mogelijkheden

Uw financiële positie vraagt om een goed, persoonlijk financieringsplan. Met Huurkoop en Doorlopend Krediet bieden wij u een breed en gevarieerd pakket van producten, die net als uw nieuwe auto perfect bij u passen.

Huurkoop is een financiering waarbij het geleende bedrag inclusief de verschuldigde kredietvergoeding, wordt terugbetaald in vooraf vastgestelde maandbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele looptijd van kracht.

De voordelen:

 • Looptijd is afgestemd op de gebruiksduur van uw auto
 • Vaste rente
 • Vaste maandlasten

U weet precies waar u aan toe bent met Huurkoop.

Huurkoop met slottermijn
Huurkoop met slottermijn is een financiering met een vooraf overeengekomen, laatst af te lossen termijn. Over de slottermijn hoeft alleen rente te worden betaald en geen aflossing. Dit zorgt voor lagere termijnen per maand.

Vrij opnemen gedurende de looptijd, binnen een vooraf vastgestelde kredietlimiet? Dan is een Doorlopend Krediet iets voor u.

Waarom een Doorlopend Krediet?

 • Alleen rente betalen over het opgenomen bedrag
 • Afgeloste bedragen weer opnemen
 • Mogelijkheid om tussentijds, boetevrij af te lossen
 • Variabele rente
 • Voordelig aflossen van uw huidige lening

Een doorlopend krediet is één van de meest populaire financieringen. Hierbij wordt vooraf een kredietlimiet vastgesteld. Binnen een afgesproken kredietlimiet kan vrij worden afgelost en doorgaand worden opgenomen. Het maandbedrag is een percentage van het kredietlimiet. Vanwege de opnamemogelijkheden en het variabele rentepercentage heeft een doorlopend krediet alleen een theoretische looptijd.

Een veilig en beschermd gevoel.
Wat gebeurt er als u ziek wordt, arbeidsongeschikt of werkloos raakt of in het ergste geval overlijdt? Het risico van het niet kunnen nakomen van de betalingsverplichtiging door een van deze situaties, is een risico waarvoor u zich gelukkig kunt beschermen. Wanneer u werkloos of ziek wordt, maar ook bij overlijden, kunnen uw inkomsten, of die van uw nabestaanden, al snel aanzienlijk dalen. En dat terwijl de kosten vaak juist stijgen. Om de financiele druk in deze moeilijke situaties te verlichten, kunt u zich beschermen met het Protectieplan. Het Protectieplan is een garantie waarbij uw financieringsverplichtingen door Santander Consumer Finance worden kwijtgescholden in bovenstaande situaties.

Sluit aanvullend bij uw financiering een Protectieplan af. De voordelen hiervan zijn:

 • Gemoedsrust voor u en uw familie
 • Meer financiële ruimte in moeilijke tijden
 • U wordt altijd geaccepteerd voor de bescherming
 • De bescherming past zich voortdurend aan uw persoonlijke situatie aan