Forester


Ontdek de veelzijdigheid van de Forester, nú onder meer voorzien van een geheel nieuw ontwikkelde, efficiënte BOXER motor, gunstig in verbruik en qua emissie. Profiteer daarbij van de voordelen van zijn standaard vierwielaandrijving; hij imponeert onder àlle weers- en wegomstandigheden. De kernwaarden van Subaru: onnavolgbaar door het Symmetrical All Wheel Drive systeem, onverwoestbaar door de BOXER motor en betrouwbaar door Subaru’s All-around Safety waarvan Vehicle Dynamics Control onderdeel uitmaakt.

In de veelzijdige Forester gaat praktisch gebruiksgemak hand in hand met onverwacht veel bergruimte. Spontane vervoerswensen of uitstapjes in het weekend, de Forester kan alles aan.
Van een SUV verwacht u dat immers: volop ruimte, handige snufjes en veelzijdige inzetbaarheid. In de Forester zijn die eigenschappen op een slimme manier gecombineerd.
Soms zoekt u het nieuwe en onbekende op als u gaat autorijden, met de Forester ligt dan de wereld voor u open. Door de compact vormgegeven achterwielophanging en de gemakkelijk aanpasbare configuratie van de bagageruimte weet de auto wel raad met bochtige landwegen en fink veel bagage. Met de brede achterklep, het extra ruime interieur en 2000 kg*¹ trekcapaciteit voor een aanhanger biedt de Forester toegang tot een wereld vol avontuur.
Wat u ook meeneemt of waar u ook naar toe reist, de Forester is gebouwd om het leven te veraangenamen. Zowel binnen als buiten zorgen de expressieve vormgeving, de hoogwaardige kwaliteit en het slimme design van de Forester ervoor dat u aan uw trekken komt als het gaat om verfijnd comfort, veelzijdig gebruiksgemak en onversneden rijplezier. Van de assertieve uitstraling van de grille, de elektrisch uitklapbare buitenspiegels met geïntegreerde LED-richtingaanwijzers (2.0D Luxury / 2.0 Luxury) tot de handige dakrails: alle details vallen op door elegantie en de balans tussen vorm en functie. Dit is een auto die zich gemakkelijk schikt naar uw wensen en de uiteenlopende eisen die het leven stelt. Bovendien is hij kwistig met ruimte, zowel voor mensen als bagage. U kunt van alles meenemen in een Forester en krijgt er puur plezier voor terug.
Het lage zwaartepunt van de BRZ draagt bij aan zijn sensuele lijnen met sportief gevormde wielkasten. Zijn esthetische schoonheid gaat gepaard met een functionele schoonheid die de aerodynamische eigenschappen ten goede komt, met details als de fraaie achterste dakstijlen, de extra schuin geplaatste achterruit en de opvallend vormgegeven bagageklep. Zoals het een echte sportwagen betaamt, werd zowel voor als achter voor een korte overhang van de carrosserie gekozen om het levendige karakter van de BRZ te benadrukken. Bovendien worden de wielkasten geaccentueerd met voorspatborden fraaie designelementen.
Door het contrast tussen de achterste uitgebouwde wielkastranden en de compacte cabine wordt nog eens extra de nadruk gelegd op de grote spoorbreedte van de BRZ en zijn sterke stabiliteit. Ook wordt hierdoor de fraaie achterkant met de karakteristieke achterlichtunits extra geaccentueerd. Het geheel oogt bijzonder sportief en doet de autoliefhebber verlangen naar uitdagende stuurmanswegen. Het aerodynamische en lichte karakter van de BRZ wordt nog eens extra onderstreept door de grote diffuser.