Outlander

Outlander

DESIGN
Het krachtige Dynamic Shield-design verraadt in één oogopslag de voortreffelijke rijeigenschappen van de nieuwe Outlander. Met vernieuwde LED-koplampen, grille en voorbumper, rijkelijk voorzien van chromen stijlelementen. De fraaie lijnen lopen door over de flanken, met lichtmetalen velgen en zilverkleurig roofrails. De nieuwe achterbumper, achterlichtunits en chroomaccenten maken hem compleet.

COMFORT
Het rijcomfort van de nieuwe Outlander voldoet aan de hoogste verwachtingen. Krachtige motoren, soepele transmissies en een uitgebalanceerd onderstel vormen hiervan de basis. Het comfort wordt verder verhoogd door de vernieuwde stoelen en dankzij de verbeterde geluidsisolatie levert de Outlander zijn uitstekende prestaties in alle rust voor de inzittenden.

PREMIUM QUALITY
De Mitsubishi Outlander trakteert alle inzittenden op comfort en een perfect afgewerkt interieur met kwalitatief hoogwaardige materialen inclusief lederen bekleding. Zelfs de langste ritten zijn niet vermoeiend dankzij de royale binnenruimte, de goede geluidsisolatie en de comfortabele zitplaatsen. Er is plek voor maximaal zeven inzittenden.

PRESTATIES
De nieuwe Outlander is een even robuuste als stijlvolle verschijning. Dit maakt hem tot een veelzijdige crossover, zowel zakelijk als privé. Soepel, zuinig en comfortabel als het kan, krachtig en sportief indien gewenst. Onder zijn fraaie carrosserie gaat hoogwaardige techniek schuil, goed voor de krachtigste prestaties. Download de brochure.

VEILIGHEID
De veiligheid van de nieuwe Outlander is van hoog niveau. De beproefde RISE-carrosserie, met kooiconstructie voor de inzittenden en kreukelzones die botsenergie optimaal absorberen en wegleiden, waardoor de Outlander de maximale 5 sterren bij de Euro NCAP-crashtest verkreeg. Daarnaast is de Outlander uitgevoerd met diverse elektronische veiligheidsvoorzieningen.

CLEARTEC
Mitsubishi Motors doet er alles aan om veilige, comfortabele auto’s te ontwikkelen, met de hoogste kwaliteit en beste prestaties. Een van die prestaties heeft betrekking op het milieu. Door krachtige motoren te produceren met een laag brandstofverbruik en zo laag mogelijke emissiewaarden. De ClearTec-motoren in de nieuwe Outlander zijn hiervan een goed voorbeeld.

Download Brochure & Specificaties Direct Contact