Lancer

Lancer

DESIGN
Het sportieve, dynamische uiterlijk van de Mitsubishi Lancer straalt pure snelheid en kracht uit. De Lancer maakt met het fraaie uiterlijk, het bijzonder comfortabele interieur en de betrouwbaarheid die van Mitsubishi alle verwachtingen werkelijk waar.

COMFORT
De zitplaatsen van de Mitsubishi Lancer zijn bekleed met hoogwaardige materialen, die speciaal zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en een luxueus zitcomfort, ook over lange afstanden.

PRESTATIES
De Mitsubishi Lancer is uitgerust met een pittige 1.6 MIVEC ClearTec-motor met een vermogen van 117 pk (86 kW) bij 6.000 toeren per minuut, die is gekoppeld aan een soepele handmatig te bedienen versnellingsbak.

VEILIGHEID
Euro NCAP heeft de Mitsubishi Lancer met de maximale score van vijf sterren gewaardeerd. Deze topscore is behaald in diverse uiterst realistische testsituaties, waarin de Lancer de crashtests zeer goed doorstond. De Lancer is standaard uitgerust met zeven airbags, ABS met EBD, brake assist en Active Stability and Traction Control (ASTC).

GESCHIEDENIS
De Mitsubishi Lancer. Sinds 1973. De eerste Lancer werd ontwikkeld als een populaire auto in de klasse tussen de Galant en de MINICA. Het basisconcept voor het ontwerp, ‘respect voor de natuur en de mens’, resulteerde in een fraai gelijnde auto met vloeiende rondingen. Met een robuuste carrosserie, voor optimale bescherming en een lange levensduur.

Download Brochure & Specificaties Direct Contact