ASX

ASX

DESIGN
De herkenbare ‘Jetfighter-grille’ met verchroomde omlijsting* accentueert het hoge niveau van luxe in de Mitsubishi ASX. Het interieur is ontworpen met de bestuurder en zijn passagiers als uitgangspunt. De combinatie van zwarte en zilverkleurige accenten geeft een sportief gevoel. De ‘soft touch’ bekleding draagt bij aan het gevoel van kwaliteit.

COMFORT
De ASX is standaard uitgerust met centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare zijruiten.

PRESTATIES
De Mitsubishi ASX is leverbaar met de zuinige 1.6 MIVEC-benzinemotor. Deze heeft een vermogen van 117 pk / 86 kW en een CO2-uitstoot van 133 g/km. De acceleratie van 0 naar 100 km/uur vergt slechts 11,4 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt 5,8 l/100 km. U kunt ook kiezen voor de 1.8 DI-D MIVEC turbomotor. Die heeft een vermogen van 116 pk / 85 kW, accelereert van 0 naar 100 km/uur in 10,2 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt slechts 4,8 l/100 km.

VEILIGHEID
Om de bestuurder en zijn passagiers optimale bescherming te bieden en om de auto stabiel en onder controle te houden, is de Mitsubishi ASX standaard uitgerust met zeven airbags, ABS met EBD, Active Stability and Traction Control (ASTC) en Hill Start Assist (HSA).

Download Brochure & Specificaties Direct Contact

CLEARTEC
Het Auto Stop & Go-systeem (AS&G) schakelt de motor automatisch uit zodra u de transmissie in neutraal zet en de voet van het koppelingspedaal hebt gehaald. De motor start automatisch weer zodra u de koppeling intrapt en een versnelling inschakelt. Een schakelindicator op de multi-colour LCD-informatiedisplay toont het juiste schakelmoment onder de huidige rijomstandigheden.