Mitsubishi

 

imive

 

 


Mitsubish i-MiEV

De Mitsubishi i-MiEV is de elektrische auto van Mitsubishi. Deze is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

mirage-2016

Mitsubishi Space Star
De nieuwe Mitsubishi Space Star is de nieuwe Mitsubishi in het B-segment. De Space Star is heel voordelig, zuinig en wegenbelastingvrij.

lancer-2016

Mitsubishi Lancer
De Lancer Sportback is de sportieve hatchback uitvoering met een sportief karakter en een individueel, onderscheidend design.

 

Mitsubish ASX
Als u alles uit het leven wilt halen, dan is de nieuwe Mitsubishi ASX iets voor u. Deze ASX is op maat gemaakt om aan al uw wensen in het leven te voldoen.

Outlander-2015Mitsubishi Outlander
Met zijn hoge zit, design, stabiliteit, handelbaarheid en comfort is de Outlander de perfecte metgezel voor het aangaan van avonturen.

phev-2015

Mitsubishi Outlander PHEV
De eerste hybride Family-Crossover is de ideale mix van elektrisch rijden en het gebruiksgemak van een ruime gezinsauto.

Pjaero-2015

Mitsubishi Pajero
De Pajero is geschikt voor alle ondergronden. Met een motor die genoeg trekkracht en vermogen heeft om ook het zwaarste terrein de baas te zijn.

L200

Mitsubish L200
De L200 is een stoere en fraaie pick-up  met een uitnodigende cabine met alle comfort. Het ideale werkpaard voor vele  werkzaamheden.